ARTVİN / BORÇKA - Muratlı İlkokulu

04664222006
MURATLI KÖYÜ MURATLI KÜME EVLERİ MURATLI ILKOKULU BLOK NO: 111 BORÇKA / ARTVİN
Vizyon
4.2. VİZYONUMUZ - Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirip, yetenekleri doğrultusunda üst öğretim kurumlarına yönlendirebilmek. - Okulumuzda yapacağımız eğitim çalışmalarının yanında; sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere de yer vererek öğrencilerimizi toplum içerisinde etkin, çevresi ile uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmek. - Araç-gereç ve donanım bakımından çağdaş standartları yakalamış, - Kaliteli ve disiplinli bir çalışma ile sürekli gelişmeye açık, kendini her alanda aşmaya çalışan bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ - Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, - Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, - Çağdaş, demokratik, - Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, - Ailesini, vatanını, milletini seven, - Hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, - Kendine güvenen, - Sorumluluk duygusu ve iletişim kurma becerisi gelişmiş, - İnsan haklarına saygılı, - Çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, - Araştırmacı bir ruha sahip, - Ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal( İlkokul )
Ulaşım Karayolu ile yapılmaktadır.Yol asfalt ve Gidiş geliş yönlüdür
Muratlı İ.Ö.O.’nun Borçka’ya uzaklık 17 km., Artvin’e olan uzaklık 50 km.’dır..