ARTVİN / BORÇKA - Muratlı İlkokulu

29 EKİM KUTLAMASI

Ara

12-18 Aralık Türk Malları Tutum Ve Yatırım Haftasını Okulumuz Öğrencileriyle Beraber Kutladık

Haz

Okulumuzda telafi eğitimi kapsamında müzik etkinliği gerçekleştirdik. Enstrüman eşliğinde çeşitli çocuk şarkıları söyleyerek canlandırmalar yaptık. Ardından "Tırtılın Kelebeğe Dönüşümü" adlı drama çalışmasını gerçekleştirdik.

Haz

Okulumuz Telafi Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle "Karpuz Şenliği" gerçekleştirdik. Şenlikte bol bol karpuz yedik,şarkılar söyledik ve sandalye kapmaca, körebe, meyve sepeti gibi birçok oyun oynayarak şenliğin tadını çıkardık .

Haz

Okulumuzu tekrardan açtık, çocuk sesleriyle şenlendik.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Nis

3 ve 4. Sınıflarımız Matematik derslerinde geometrik şekillerle tangram çaslışmaları yaptı.

Nis

Okulumuz öğrencileri kendi tasarladıkları kukla sahneleriyle kukla gösterilerini gerçekleştirdi. Hayal güçlerini kullanarak doğaçlamalarla kukla canlandırmaları yapan öğrencilerimiz özellikle maske,mesafe ve hijyen ile ilgili mesaj verici canlandırmalar gerçekleştirdiler.

Nis

Okulumuz öğrencileri kukla saatlerimiz için okul bahçemizde kendi kukla sahnelerini tasarladı, boyadı ve süslediler.

Mrt

Baharın gelişiyle bahçe etkinliklerimize başladık. Öğrencilerimizle oyun parkurları oluşturarak eğlenceli yarışmalar yaptık.

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü. Down Sendromu, bir hastalık değil, farkındalıktır.

Mrt

Okulumuz bahçesine çocuklarımızın hem eğlenebileceği hem de öğrenebileceği alanlar tasarlıyoruz. Matematik köşemizi elbirliğiyle yapmaya başladık.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Panomuz

Mrt

Öğrencilerimizle birlikte okulumuz bahçesini güzelleştirme çalışmalarımıza başladık.Öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ve okul personellerimizle birlikte el birliğiyle okul bahçenizi güzellestiriyoruz.

Mrt

Okulumuzda sosyal mesafemize dikkat ederek  "Temassız Oyunlar" oynadık.