ARTVİN / BORÇKA - Muratlı İlkokulu

Mrt

Okulumuz öğrencileri görsel sanat derslerini bahçemizde gerceklestirdi.Klasik müzik eşliğinde sulu boya çalışması yapan çocuklarımızın sanatsal yönlerinin, el-göz koordinasyonlarının, yaratıcılıklarının ve hayal güçlerinin geliştirilmesi hedeflendi.

Mrt

Muratlı Jandarma Karakol Komutanı Okulumuzu Ziyaret Etti. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı mızın kabulünün 100. Yıldönümünde vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını saygıyla ve rahmetle yad ediyoruz.

Mart Ayı "Hoşgörü" Panomuz

Mrt

Okulumuz Covid-19 tedbirlerine tüm hızıyla devam ederek yeni bir haftaya başladı.

Mrt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1 - 7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle İkaz - Alarm ve Personel Tahliye Tatbikatları gerçekleştirildi.Personel Tahliye Tatbikatında personel ve öğrencilere okullarda can ve mal kaybının en aza indirilmesi için alınan / alınacak tedbirler ile deprem ve yangın konularında eğitim verildi. Okul planlı bir şekilde boşaltılarak önceden belirlenen açık toplanma alanlarında toplanıldı. Okulun güvenli bir şekilde boşaltılması ve toplanma alanında toplanılması 1 dk gibi kısa bir sürede sağlandı.

Artvin'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Mrt

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem online veli toplantılarımızı gerçekleştirdik.Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Bugün Milli Eğitim Müdürümüz Bayram BAKIR ve Şube Müdürümüz Halil SOYER'in okulumuzu ziyaretleriyle birlikte okulumuzu tekrardan hijyen  tedbirleriyle yüzyüze eğitime açmanın mutluluğunu yaşadık.